Medendorf - BBBelgie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Provincies > Luik

B&B Snowview Lodge Medendorf

Snowview Lodge, een kleine, sfeervolle B&B in de Hoge Ardennen (Oostkantons.)
Overnachting met ontbijt vanaf 22,50 euro p.p.

Een prachtige omgeving met veel natuur om helemaal tot rust te komen, maar ook vol uitdagingen voor wandelaars, fietsers en mountainbikers. We verkopen wandel- en MTB-kaarten, en hebben gratis eigen wandelroutes met kaart en beschrijving.  De B&B heeft een gezellige verblijfsruimte met tv en open haard, een tuin met terras, een overdekte fietsenstalling. Lunchpakketten en drankjes verkrijgbaar. Gratis internet.

OMGEVING
De accommodatie is zeer rustig gelegen op 560 m in Medendorf, een klein dorpje dat deel uitmaakt van het Natuurpark Hoge Venen – Eifel.

Snel te bereiken via de E 40 en E 42, in de duitstalige Oostkantons, de perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van de oostelijke hoge Ardennen en de aangrenzende Eifel in Duitsland.

De directe omgeving biedt tal van wandel-, fiets- en MTB-routes: vanuit het huis loop of fiets je zo de natuur in!

Binnen een straal van 20 à 30 km vind je schilderachtige en gezellige stadjes als Malmédy, Saint-Vith, Monschau en Prüm. Op ongeveer een uur rijden liggen grotere steden als Luik, Trier, Aken, Keulen en Luxemburg.

Op 10 à 15 km liggen de meren van Butgenbach, Robertville en Kronenburg, met mooie strandjes en veel watersport-mogelijkheden. U kunt kayaken op de Amblève, de Our of de Rur.

Of bezoek de imposante kastelen van Reinhardstein, Burg-Reuland en Vianden, de grotten van Remouchamps (met onderaardse boottocht!), het circuit van Spa-Francorchamps, de attractieparken Plopsa-Coo of Phantasialand in Brühl, Nationaal Park de Hoge Venen met het hoogste punt van België in Botrange, etc.

Contact:
Eigenaar: Erik Janmaat
Adres:
Medendorf 23,
4760 Medendorf, Belgie
Tel: +32(0)474-244688
Email: info@snowviewlodge.be
Web: www.snowviewlodge.be


 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu