Venray - BBBelgie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

. > nl > Limburg

De Martiene Plats

De Martiene Plats is een historische, monumentale, Saksische boerderij van ± 1640 met rieten dak, compleet met een waterput, bakhuuske, de turfschop en de grote schuur wat ligt in het buurtschap Weverslo bij Merselo, 3,5 km van centrum Venray op het mooie Noord Limburgse platteland.
Mooie bosrijke- en landelijke omgeving, om te genieten van de rust, ruimte, natuur, om te wandelen, fietsen of gewoon niks doen.

Bij ons kunt u logeren in een de sfeervolle appartementen/huisjes, in de luxe groepsaccommodatie of in een van de unieke Boertel kamers voor Bed en Bòttrám.
De gasten in onze Bed and Breakfast, (Bed & Bòttrám in het Venray's) kunnen genieten van de mooie landelijke omgeving waar in De Martiene Plats zich bevind.

Boertel B&B 'OpStal'
In Boertel (luxe hotelkamer bij de boer) B&B 'OpStal' kunt u logeren in een van de sfeervolle kamers elk met een unieke badkamer,
boven zijn 4 kamers waarvan een met riante bedstee en op de begane grond 2 kamers waarvan een ook geschikt voor minder validen.
De 'Potstalkamer' is een gezellige ontbijtkamer met knusse zithoek.
's Morgens kunt u hier terecht voor een uitgebreid boerenontbijt met vers gebakken brood, broodjes, beschuit, vlees/kaas/zoet beleg, huisgemaakte jam, koffie, thee, melk, sap, vruchtenyoghurt, eitje van scharrel kippen.
's Avonds kunt u hier rustig aan tafel zitten en napraten over de dag of u kunt in de zithoek lekker relaxen op de bank met een boek uit de boekenkast, krant lezen, TV kijken en genieten van een kopje koffie, glas thee of een drankje uit de koelkast.
 
B & B in 't Bakhuuske, d'n Dael en 't Veldhuuske
De luxe van een hotel, het gemak van een appartement/huisje, of u er met z’n tweeën of met uw gezin in verblijft.................voor een heerlijk ontbijt hoeft u het appartement /huisje niet uit.

Aankomst vanaf 16.00 uur, vertrek na het ontbijt voor 10.00 uur

Bij ons kunt u gebruik maken van:
-gratis internet Wi-Fi
-gratis parkeerplaats
-Fietsen verhuur (via fietswinkel, van te voren vermelden)
-Recreatieruimte, speelloods, speelweide, overdekt terras, Jeu de Boules baan
-Folders en fietsroutes van de omgeving

Contact:
Familie van Osch-Bexkens
Weverslo 3
5815 CA Venray-Merselo

Tel: +31 (0)478 546 332
Gsm: +31 (0)6 12 85 03 63  Leonoor van Osch
Fax: +31 (0)478 546 443
K.v.K. nr: 53796691
Email: info@martieneplats.nl
Internet: http://www.martieneplats.nl

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu